Bedrijfsbezoek

Op bezoek bij 154 jaar Weduwe Joustra…
Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al 154 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

U bent van harte welkom!
U kunt op eigen gelegenheid ons pand aan het Kleinzand bezichtigen en na afloop onze producten proeven. Geen kosten, maar een bijdrage in de 'borrelpot' op tafel in het proeflokaal is welkom, zodat we dit op deze manier kunnen blijven doen.

Wilt u ook een bezoek brengen aan de distilleerderij, dan moet u even een afspraak maken. Gezelschappen vanaf 10 personen leiden wij graag persoonlijk rond. Na afloop volgt een productproeverij 'Bij de Weduwe op zolder' of bij mooi weer in onze binnentuin. De kosten hiervan zijn € 5,00 per persoon.(gezelschappen vanaf 30 pers. prijs in overleg)

Fugel officiers   

 

Er is meer dan ons verhaal...

Bijv. vergaderen of lunchen 'Bij de Weduwe op zolder', dan kan dat gezellig. Bel (tel. 0515-412912) of mail ons voor meer informatie hierover.

 

Of lekker eten in de stad! Sneek heeft prima restaurants, bijv. De Walrus, Onder de Linden, De Koperen Kees, De Kajuit, Aan de Gracht of 't Vaticaan.

 

Of heerlijk een kop verse koffie, bij bijv. Doppio

 

Of gewoon even gezellig de kroeg in? Bij de Irish Pub, de Poort van Cleef, schenken ze al onze producten!

 

Of nog leuker, blijven slapen in Sneek! Dat ook bij één van de gezellige hotels in Sneek, bijv. Van der Valk én De Stadsherberg Sneek.

 

Of...nog meer zien dan Sneek alleen...ga Fryslân in en verwen jezelf dan met een nachtje op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Prachtig hotel met alle luxe, een bijzondere keuken, uiteraard de Weduwe Joustra op de kaart en dit alles midden in een heerlijke rustigevende ambiance! Kijk zelf maar even...

 

Arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen waarin je ook een bezoek brengt aan de Weduwe Joustra. Bijv. de combinatie met het Fries Scheepvaart Museum, eveneens aan het Kleinzand, Grand Café De Walrus, hartje Sneek, bezoek ook Us Heit, vlakbij in Bolsward of een sportief dagje met Friesland Zeilen.

 

Privacyverklaring