Geschenkverpakkingen

Net als alle producten van de Weduwe Joustra hebben ook onze relatiegeschenken een authentiek karakter en zien er stijlvol uit…gewoon leuk om weg te geven!

Op onze site vindt een groot aantal relatiegeschenken en deze kunt u ook allemaal via de webwinkel bestellen. Maar uiteraard is er meer mogelijk, in alle prijsklassen. Neem gerust contact met ons op (tel. 0515-412912) of als u in de gelegenheid bent, kom langs bij ons in Sneek. U bent van harte welkom!


 

Weduwe Joustra Privé Archief
Hét relatiegeschenk van dit moment: Een originele ordner met daarin (verstopt) een kruik Weduwe Joustra Beerenburg (0,7 ltr.) en zes bruin stenen bekertjes. Handig voor vele zakelijke momenten...Zowel de ordner, als de kruik, als de bekertjes kunnen worden gepersonaliseerd.

Prive Archief

 


It Fûgelnest
Geschenkkist met een beugelkruik Joustra Beerenburg (0,5 ltr.) en twee fûgeltsjes (glaasje zonder voet in een houten blokje). * kan ook met Beerinnenburg

Fugelnest

Beerenburg & Beerinnenburg
Geschenkkist met een kruik Joustra Beerenburg (0,7 ltr.) voor meneer en een kruik Joustra Beerinnenburg (0,7 ltr.) voor mevrouw.

Beerenburg en Beerinnenburg


Scheepskist Joustra Beerenburg (met koperen etiket)
Geschenkkist met een kruik Joustra Beerenburg (diverse formaten mogelijk) en twee bruin stenen bekertjes. De kruik Beerenburg kan worden voorzien van een koperen etiket met gravure.
* kan ook met Beerinnenburg
* kan ook met koperen etiket

Scheepskist

Luxe scheepskist
Op maat gemaakte vierkante houten kist met een beugelkruik Joustra Beerenburg (0,5 ltr.) en zes bolletjes (borrelglaasjes die niet om kunnen vallen).
* kan ook met Beerinnenburg

Luxe scheepskist

Weduwe Joustra Friese Vlagdoos
Een stevige kartonnen geschenkdoos voorzien van de Friese Vlag met daarin een kruik Weduwe Joustra Beerenburg (0.7 ltr.). Stoer en écht Fries!

Friese vlagdoos

Weduwe Joustra Geschenkverpakking
Een stevige kartonnen geschenkverpakking met een fles Weduwe Joustra Beerenburg (0.5 ltr.) en twee borrelglaasjes. * kan ook met Beerinnenburg

Weduwe Joustra GeschenkverpakkingVraag geheel vrijblijvend onze prijslijst aan.


 

WeduweWebWinkel