Op bezoek bij meer dan 160 jaar

Weduwe Joustra

Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al meer dan 160 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als u zelf in Sneek bent geweest. 

VIP tour*

Ontvangst in ons nostalgische winkeltje door Marten of één van zijn collega’s. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een Beerenburg bonbon wordt in de Heerenkamer verteld over het ontstaan van de Beerenburg en de historie van de Weduwe Joustra.

Natuurlijk mag een kijkje in de productieruimte met de bijbehorende uitleg ook niet ontbreken.

Op zolder, of bij mooi weer in onze binnentuin, gaat u genieten van een productproeverij begeleid door een lekker stukje kaas en worst.

Tot slot ontvangt u een korting van € 7,50 per persoon op een fles van één van onze producten.

Te reserveren op maandag t/m zaterdag vanaf 2 personen.

Duur is ongeveer een uur.

De VIP rondleiding kost € 25,00 per persoon.

U kunt de VIP rondleiding reserveren op telefoonnummer: 0515-412912.

Rondleiding*

Wij verzorgen ook rondleidingen voor groepen van minimaal 2 tot maximaal 20 personen. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Het startbedrag voor deze rondleiding bedraagt € 50,00.

Ook deze rondleiding kunt u reserveren op telefoonnummer 0515-412912.

*In de maanden november en december verzorgen wij geen VIP tours of rondleidingen. 

Combinatie arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken in combinatie met een bezoek aan Weduwe Joustra. Combineer een bezoek aan ons bijvoorbeeld met een heerlijke lunch bij de Walrus of Lokaal 55. Of breng een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum. Heeft u interesse in één van deze arrangementen, neemt u dan contact op met het desbetreffende restaurant/museum. Zij zorgen dan voor een reservering bij Weduwe Joustra.

Vergaderen en lunchen

Vergaderen of lunchen ‘Bij de Weduwe op zolder’, dat kan! Bel (tel. 0515-412912) of mail ons voor meer informatie hierover.